Haut
BIOGEM sprl - Herboristerie traditionnelle - info@biogem-herbo.com


Ontwikkeling

Trachtend voordeel te trekken van de producten afkomstig van de biologische cultuur en de terugkeer naar de gezondheid met natuurlijke methoden, heeft Herbalux zich in verschillende richtingen ontwikkelt :
  • Het ontwerpen van een traditionele drogisterij die kruidentheeplanten aanbiedt bestemd voor verkoop en demonstraties.
  • Het verder ontwikkelen van de kwaliteit van de laboratoria die de geldende productienormen navolgen (H.A.C.C.P)
  • Het ontwikkelen van gecertificeerde biologische producten.
  • Een lokaal bestemd voor het onderwijs van drogisterij, groepsbezoeken en het sensibiliseren van het publiek (volwassenen en kinderen of oud en jong) voor natuurlijke methoden om z’n gezondheid te beheren (of om voor ’n gezondheid te zorgen).
De ontwikkeling van een onderneming zoals Herbalux kan niet tot stand komen zonder wetenschappelijk onderzoek. Dit is de reden waarom verschillende “gegevensbasissen” werden ontwikkeld. Deze vergemakkelijken de toegang tot informatie betreffende de medicinale eigenschappen vermeld in de oude teksten en in de recente publicaties.
Deze “gegevensbasissen” zullen binnenkort voor het grote publiek (via een internet site in …) en voor professionelen van de sector verspreid worden via CD – ROM.

Verschillende werken over gemmotherapie en drogisterij werden uitgegeven en zijn beschikbaar in alle goede boekwinkels.

Onderzoeken in gemmotherapie, gedeeltelijk door het Waalse Gewest worden ook samen met geaggregeerde centra en universiteiten gevoerd.

Bihain 28 - B 6690 Bihain (Vielsalm ) - Belgique
Tél : 00-32-(0)80 21 68 05 - Fax : 00-32-(0)80 41 82 06 - TVA : BE 0838 015 860