Haut

BIOGEM sprl - Herboristerie traditionnelle - info@biogem-herbo.com


Producten

Sinds 1993, ontwikkelt Herbalux haar eigen productengamma op basis van boomknopextracten (merk Biogem en Gemmobase) voor het grootste deel afkomstig van het Ardense woud.

Deze gamma behoort tot de nieuwe , nog slechtgekende sector van de Phytotherapie : de gemmotherapie , een vak ontwikkelt in de jaren ’70 door een belgische geneesheer, Dr.P.Henry;

Herbalux heeft een nieuwe vervaardigingsprocédé van boomknoppen ontwikkelt die toelaat de kosten van het eindproduct te verminderen, de kwaliteit ervan te verbeteren teneinde die te bestemmen voor de voedingssupplementensector en de apothekers en te gebruiken als natuurlijk aroma voor de voedingssector ( bier, …)

De hieronder vermelde producten zijn beschikbaar in groothandel en detail :

Boomknopextracten, , balsems, siroop, medicinale wijnen, gedroogde planten, producten op basis van berkensap, bier “Martiane”.
Deze laatste heft een tweede prijs ontvangen in de wedstrijd “Innovation Gentiane” georganiseerd in Riom - es – Montagne ( Auvergne, Frankrijk ) in 1999.

Onze 5 producten van biologische kwaliteit ( gecertifieerd Ecocert – B )

Berkensap Cellusève,
Bio vermageringskuur

Siroop van de rokers Singer siroop

De geconcentreerde glycerine maceraten

Extracten van boomknoppen zwarte bes,
vijg,
hagendoorn,
wilde rozenstruik,
enz ...
Alle boomknoppen zijn afkomstig van wilde oogsten, met uitzondering van de boomknoppen van zwarte bessen die gekweekt worden.

Bihain 28 - B 6690 Bihain (Vielsalm ) - Belgique
Tél : 00-32-(0)80 21 68 05 - Fax : 00-32-(0)80 41 82 06 - TVA : BE 0838 015 860